domingo, 20 de noviembre de 2016

Visita a Hommo Sandals

Aquesta setmana i gràcies al Miguel Àngel Granados de Hommo Sandals, he pogut visitar la factoria d'aquesta marca d'huratxes a Vielha i, poder comprovar de primera mà les novetats pel 2017.


Ha sigut una visita curta però intensa. Hem parlat estona de les grans novetats pel 2017 i hem pogut tastar , la que per mí, és la millor de totes elles, un footbed increïble que subjecta el peu i que tot i mullar la sabatilla, en poca estona torna ha estar completament sec i mentres es seca, el peu no rellisca el menys mínim.

No ens ha agradat només el footbed, també les subjeccions noves, el material nou de les cintes, que fan que la sabatilla, pràcticament no és mogui del peu, les grans soles de Vibram....

Hem pogut veure com és el procés d'aquestes sabatilles. Un producte, totalment artesà, i no és un dir, és així, tal com sona. El Miguel, apart d'un gran artesà, es preocupa en tot moment en millorar el seu producte i  millorar els possibles petits errors en alguns models anteriors. Crec que pel 2017 ja no li quedarà res per millorar, ja que té molt bona pinta tot lo que presentarà.


Fer unes huratxes de qualitat, sense un pressupost com Luna Sandals, per exemple, no és tant fàcil. No cal dir també, que fer-se càrrec de I+D,la producció, la publicitat... en una sóla persona comporta molta feina i maldecaps i això, senyors meus, té un preu.
 
Va ser una petita visita amb una petita prova, però suficient per poder dir que les noves Hommo Sandals pel 2017 seran una autèntica passada.

Tot i axí hem tingut temps de gaudir del preciós espectacle de la tardor a l'alta muntanya i dels inicis de l'hivern que ens vindrà properament. També hem pogut gaudir de la bona companyia del Miguel, la seva experiència i amistat , amb unes estones de relax i jocs com nens petits.


               Malgrat ser adults, no creieu, que no cal oblidar-se, que algún cop vam ser nens !!!



Un plaer haver compartit aquest dia i mig amb el Miguel i poder gaudir d'un paisatge i companyia tant genial !!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario